Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.


  Natisni

Portal MNZ MS shranjuje določene vaše podatke. Za uspešno registracijo naročniškega razmerja in prijave v portal potrebujemo nekatere Vaše osebne podatke, katere bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Vsi posredovani osebni podatki članov so namenjeni izključno uporabi na spletnem portalu ter administraciji storitev, te podatke pa bo ponudnik uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbiral oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije. To spletno mesto lahko zbira določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli na naše mesto.

Ponudnik zbira podatke o uporabnikih v naslednje namene:

  • obveščanje o novostih na spletnem mestu
  • obveščanje o dodatnih storitvah, ki jih omogoča spletno mesto
  • za izboljšanje in skrbništvo mesta ter analiziranje trendov.

Ponudnik lahko vaše podatke razkrije, če jo to zakonsko določeno, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za

(a) skladnost z zakonskimi odredbami ali sodnimi postopki proti ponudniku ali spletnemu mestu;
(b) zaščito in varovanje pravic ali lastnine ponudnika ali naše družine spletnih mest; ali
(c) ukrepanje v nujnih okoliščinah za zaščito osebne varnosti zaposlenih ponudnika ali posrednikov, uporabnikov izdelkov ali storitev ponudnika ali javnosti.

Kot uporabnik imate pravico kadarkoli zahtevati, da upravljavec osebnih podatkov Vaše osebne podatke izbriše iz zbirk osebnih podatkov. V kolikor boste to želeli, nam to prosim sporočite v pisni obliki na naš email naslov ali preko priporočene pošte.

Ponudnik storitev se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varoval podatke in pri tem postopal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

 


Preverite razporeditev.
...
MEDOBČINSKA NOGOMETNA ZVEZA
MURSKA SOBOTA

Slovenska 25
9000 MURSKA SOBOTA

Tel.: 02/530-00-40
Faks: 02/530-00-41
E-mail: info@mnzveza-ms.si
 
© MNZ MS. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com, 2009 Pogoji uporabe strani